Ik ben Bryan Wiersma, 29 jaar en werk inmiddels bijna 15 jaar in de wereld van het groente en fruit. Tijdens mijn eerste bijbaantje als groenteboer is mijn passie voor ondernemen echt aangewakkerd en was mijn voornemen ooit een eigen zaak te starten. Na het afronden van mijn middelbare school begon ik een HBO-studie. Tijdens mijn studie Docent Geschiedenis heb ik als minor ook de minor ‘Ondernemerschap’ gevolgd en afgerond. Naast het lesgeven bleef ik altijd werken in een groentewinkel waar ik heel veel van mijn opgedane kennis en ervaring kon uiten.
Toen ik de keuze had om voor de klas te staan of toch als fulltime groenteboer te worden koos ik het laatste. Daar heb ik nu een aantal jaar gewerkt en heb ik een eigen visie en proces ontwikkeld die enorm goed werkt. Deze zaak heeft een enorme boost hiervan gekregen en is met sprongen vooruit gegaan. Van unieke rauwkosten tot exotische maaltijden en van heerlijke soepjes tot aan sladressings. Als het maar “schoon” is. Zonder pakjes. Geen toegevoegde E-nummers. Weinig zout. Puur. Oftewel vers. Daarom zie ik mij tegenwoordig als een vers-specialist.